Transfers

Fulham-interesse bevestigd: Brenet in gesprek met Streuer over droomtransfer

Fulham-interesse bevestigd: Brenet in gesprek met Streuer over droomtransfer

Joshua Brenet staat in de belangstelling van het Engelse Fulham FC. De huidige nummer zeven van de Premier League is op zoek naar een versterking aan de rechterkant en ziet Brenet als één van de opties. De nummer één leek Arsenal-verdediger Cedric Soares, maar ondanks het feit dat de 31-jarige Portugees weg mag verlopen de onderhandelingen uitermate stroef.

Omdat de transferwindow volgende week dinsdag sluit, bekijkt Fulham nu ook de alternatieven. Inmiddels heeft Twente Insite van een betrouwbare bron bevestigd gekregen dat de interesse van Fulham concreet is en de verdediger in gesprek is met FC Twente over een mogelijke droomtransfer naar de grootste competitie ter wereld. Het is op dit moment nog niet bekend of FC Twente mee wil werken.

Streuer heeft na het afwijzen van het laatste bod van Feyenoord op Zerrouki laten weten dat FC Twente het seizoen af gaat maken met de huidige selectie en dat er niemand meer mag vertrekken. Echter, als een club uit de Premier League zich meldt, dan komen er altijd andere krachten vrij.

Brenet hoeft waarschijnlijk niet lang na te denken. Voor hem is de overstap naar de Premier League een lang gekoesterde droom. In het verleden liet hij weten dat FC Barcelona zijn droomclub is, maar als dat niet mogelijk is hij een transfer naar de Premier League ambieert. De rechtsback stond eerder deze transferperiode nog in de belangstelling van Rode Ster Belgrado, maar dit was niet de club die hem kon overtuigen FC Twente te verlaten. Brenet heeft nog een contract tot 1 juli 2024, maar mag de club in de zomer tegen een lage transfersom verlaten.

Poll

Moet FC Twente Brenet de transfer naar Fulham gunnen? Zo ja, voor welk bedrag?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties