Transfers

'Gijs Smal wordt gevolgd door Premier League-club'

'Gijs Smal wordt gevolgd door Premier League-club'

Gijs Smal is bezig met goede jaren in het shirt van FC Twente en kan goede cijfers overleggen. In juni 2020 tekende hij een driejarig contract bij de Tukkers met een optie voor nog een seizoen. Zijn contract loopt nog een jaar, maar de linksback kan rekenen op interesse uit het hoogste niveau in Engeland.

Volgens Ross op Twitter is Everton de club die geïnteresseerd zou zijn in Smal. Ross volgt Everton goed en de Schot is een zoon van een voormalig spelersmakelaar. Ook volgt hij Celtic op de voet. Smal zou dus volgens hem in de belangstelling staan van Everton.

Gijs Smal is bezig aan goede seizoenen bij FC Twente. Hij speelde in het begin weinig, omdat Jayden Oosterwolde de voorkeur kreeg boven Smal. Daarna speelde hij zichzelf in het elftal. Hij speelde tachtig wedstrijden voor de Tukkers en scoorde daarin vier keer. Dit seizoen was hij al goed voor tien assists. Onlangs gaf hij nog aan dat hij de club traag vindt als het gaat om de contractverlenging. Zijn waarde wordt momenteel geschat op vier miljoen euro.

Het is nog niet zeker of Everton ook volgend seizoen in de Premier League speelt. Ze staan op dit moment zeventiende, wat net goed genoeg zou zijn voor nog een seizoen op het hoogste niveau in Engeland. Echter is er nog een speelronde te gaan en speelt Everton met twee punten voorsprong nog thuis tegen Bournemouth.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties