Transfers

Goalie Vissers tekent contract bij FC Twente (v)

Goalie Vissers tekent contract bij FC Twente (v)

Kiki Vissers heeft een contract tot medio 2025 getekend bij FC Twente Vrouwen. De 19-jarige goalie komt over van Jong FC Twente Vrouwen. De geboren Brabantse neemt de plek in van de Duitse Leonie Doege.

"Ik ben heel blij met het vertrouwen van FC Twente en met het tekenen van mijn contract", zegt Kiki Vissers. "Ik wil ervaring opdoen in het keepersteam en ik ben blij de kans daarvoor te krijgen. Ik heb er zin in."

Technisch Manager Rene Roord: "Kiki heeft haar plek in de selectie absoluut verdiend. Ze heeft een sterk seizoen achter de rug bij de beloften en traint eigenlijk al geregeld mee bij de eerste selectie. We hopen dat haar ontwikkeling zich door zal zetten."

Kiki Vissers (Helmond, 28 april 2005) begon haar carrière bij v.v. Bruheze om vervolgens de overstap te maken naar The White Boys uit Tilburg. Na een periode bij Borussia Mönchengladbach maakte ze in 2022 de overstap naar het beloftenelftal van FC Twente Vrouwen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties