Transfers

Marktwaarde Manhoef flink opgeschroefd: Wat mag de aanvaller kosten?

Marktwaarde Manhoef flink opgeschroefd: Wat mag de aanvaller kosten?

Vaclav Cerny heeft Twente verlaten voor het Duitse Wolfsburg. De Tsjechische buitenspeler beleefde een geweldige tweede seizoenshelft waarmee hij deze transfer verdiende. De beoogde vervanger van Cerny lijkt al in de eredivisie rond te lopen. Buitenspeler van Vitesse Million Manhoef zou in de belangstelling staan van FC Twente. Volgens de gegevens van transfermarkt.nl zou hij 3,5 miljoen euro moeten kosten.

Na de nieuwste update van transferwaardes door transfermarkt.nl is het prijskaartje van Million Manhoef bijna verdubbeld. Hij was eerst 1,8 miljoen euro waard, maar wordt nu geschat op 3,5 miljoen euro. De 21-jarige rechtsbuiten kwam afgelopen seizoen uit voor Vitesse en maakte 9 goals en gaf 5 assists in 33 wedstrijden.

Jan Streuer heeft recentelijk nog laten weten dat Manhoef een interessante speler is voor FC Twente. Hij liet weten dat hij in Manhoef een multifunctionele speler zag. Naast rechtsbuiten kan de speler namelijk ook uit de voeten als vleugelverdediger. Echter zag hij toen al een probleem als het gaat om het prijskaartje.

"Het is een speler zonder aflopend contract." Manhoef heeft nog een tweejarig contract tot medio 2025. "Dan weet je het wel, dan wordt het een stuk moeilijker. Wij kunnen niet alles herinvesteren." Inmiddels is zijn marktwaarde dus opgeschroefd naar 3,5 miljoen euro. Als Twente de komst van Manhoef wil verzekeren, dan zal het diep in de buidel moeten tasten.

Poll

Is Manhoef 3,5 miljoen euro waard?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties