Transfers

Mathias Ruiz durft te dromen: "FC Twente mag me wel bellen"

Mathias Ruiz durft te dromen:  "FC Twente mag me wel bellen"

Zaterdagavond waren er meerdere mooie momenten tijdens en rondom de afscheidswedstrijd van Bryan Ruiz. Eén van de meest memorabele momenten voor Ruiz was het samenspelen met zijn zoon Mathias. De 15-jarige mocht in de tweede helft invallen en zorgde voor de kers op de taart. Nadat Bryan al had gescoord in het shirt van FC Twente, was het Mathias die op fraaie wijze tekende voor de 2-2.

Enkele uren na de wedstrijd wordt Mathias gespot met een bal onder zijn arm. Niet zomaar een bal, maar eentje met een hele speciale betekenis voor het talent. "Kijk, dit is de bal waarmee ik de 2-2 binnenschoot”, zo vertelt hij tegen clubwatcher Leon ten Voorde van de TC Tubantia. Natuurlijk is ook Bryan trots.

"Je hoopt dat er niemand verliest, dan wordt het gelijk, ik scoorde de eerste voor Twente en mijn zoontje de gelijkmaker voor Alajuelense. Ongelooflijk toch? Deze dag betekent heel voor me. Wat me ook enorm verraste was dat alle spelers van Twente na mijn goal van de bank kwamen en het veld in renden. Dat was heel bijzonder en gaf me een great feeling."

De vraag die velen nu hebben is natuurlijk of Mathias net zoveel talent heeft als zijn vader. In dat geval zal hij in de toekomst zomaar in de voetsporen kunnen treden van zijn vader. Zelf staat hij er wel voor open. "Ze mogen wel bellen. Nou, adios en bedankt voor alles", besluit de zoon van de legende.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties