Transfers

Maurice Steijn wordt níét de nieuwe trainer van FC Twente

Maurice Steijn wordt níét de nieuwe trainer van FC Twente

Bij FC Twente zijn ze er al wel uit wie de nieuwe trainer van FC Twente moet gaan worden. Dit liet Paul van der Kraan zich eerder deze week ontvallen tijdens de presentatie van Arnold Bruggink die per 1 juli officieel de nieuwe technisch directeur wordt van de Tukkers.

Namen werden er nog niet genoemd, maar Arnold Bruggink zou Peter Bosz wel zien zitten. Een andere naam die al vaak is gelinkt aan FC Twente is die van Maurice Steijn. De trainer hield Sparta met een Houdini act in de eredivisie en staat nu zesde op slechts één punt van FC Twente.

Steijn is ook geliefd onder de supporters van FC Twente, maar die kunnen nu een streep zetten door zijn naam. Steijn laat weten dat hij niet naar FC Twente gaat en nog een jaar bij Sparta wil blijven. "Ik ga níét naar FC Twente."

"Ik heb geen enkele intentie om te vertrekken na dit seizoen. Op dit moment speelt er ook helemaal niets", vertelt hij in gesprek met Sparta naar Voren! "Ik heb het super naar mijn zin bij Sparta. “We hebben op het trainingskamp in Valencia met elkaar doorgesproken dat we de samenwerking die nog ruim een jaar loopt willen verlengen. We gaan medio april weer met elkaar rond de tafel zitten.”

Poll

Mocht Bosz onhaalbaar zijn, wie heeft dan jullie voorkeur?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties