Transfers

'Meerdere clubs strijden om Ouwejan, Schalke-back beslist later over toekomst'

'Meerdere clubs strijden om Ouwejan, Schalke-back beslist later over toekomst'

Na dit seizoen vertrekt Gijs Smal transfervrij bij FC Twente, wat betekent dat de Tukkers op zoek moeten naar een nieuwe linksback. Een van de namen die op de lijst staat is Thomas Ouwejan, de oud-jeugdspeler van AZ die bij FC Schalke 04 speelt. Na dit seizoen is de twaalfvoudig Jong Oranje-international transfervrij, wat hem een interessante optie maakt voor FC Twente.

Deze situatie zijn andere clubs echter ook niet ontgaan. Volgens VoetbalPrimeur zijn er meerdere gegadigden om Ouwejan transfervrij op te pikken. Geen enkele club heeft nog een aanbieding gedaan. Ouwejan wacht ondertussen rustig af, maar wil dit seizoen eerst goed afmaken bij FC Schalke 04, voordat hij een besluit gaat nemen over zijn toekomst.

FC Schalke 04 kan de volledige focus van Ouwejan, die als linksmidden speelt in een 4-ruit-2, goed gebruiken. Die Königsblauen staan momenteel op de veertiende plaats in de 2. Bundesliga, slechts drie punten boven nummer zeventien Hansa Rostock (directe degradatie naar 3. Bundesliga) en twee punten boven nummer zestien 1. FC Kaiserslautern (nacompetitie).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties