Transfers

Mijnans niet naar FC Twente of Feyenoord, middenvelder kiest voor AZ

Mijnans niet naar FC Twente of Feyenoord, middenvelder kiest voor AZ

FC Twente heeft interesse in Sparta-middenvelder Sven Mijnans. Dit heeft Dennis Kranenburg van RTV Rijnmond zondag bekend gemaakt. De spelers maakt onderdeel uit van Sparta, de revelatie van het huidige eredivisieseizoen. Niet alleen FC Twente, maar onder andere ook Feyenoord hoopte op de handtekening van de 22-jarige linkspoot. Het wordt echter geen van beide clubs.

Mijnans staat op het punt een meerjarig contract te tekenen bij AZ. Dit meldt het Algemeen Dagblad vandaag. "AZ is dicht bij het aantrekken van Sparta-speler Sven Mijnans. De 22-jarige Mijnans komt dan hoogstwaarschijnlijk per direct al naar de Alkmaarders. De transferperiode sluit morgenavond. Voor hem waren ook andere clubs geïnteresseerd, maar de in Spijkenisse geboren aanvallende middenvelder heeft al een tijd zijn zinnen op een transfer naar AZ gezet."

De kans dat FC Twente zich deze winter zou gaan mengen in de strijd om de handtekening van de middenvelder was al klein. De speler heeft nog een tot medio 2024 doorlopend contract bij Sparta en FC Twente heeft op dit moment voldoende opties op het middenveld. Bij AZ liggen er kansen nu Dani de Wit langdurig lijkt uitgeschakeld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties