Transfers

Open sollicitatie Misidjan bij PSV? "Ik ben ambitieus"

Open sollicitatie Misidjan bij PSV? "Ik ben ambitieus"

In zijn eerste anderhalf jaar bij FC Twente kreeg Virgil Misidjan de nodige kritiek te verwerken. Hij zou niet voldoende meeverdedigen, hij was te druistig en ook nog eens egoïstisch. De kritiek kwam niet alleen van de supporters, maar ook Ron Jans maakte meerdere keren duidelijk dat hij meer verwachtte van zijn aanvaller. Inmiddels weet iedereen wat Misidjan in zijn mars heeft, want de linksbuiten is in topvorm.

De complimenten die de linksbuiten kreeg van Unnerstall na de wedstrijd tegen Feyenoord waren alleszeggend. De Duitser goalie was uitermate content met hoe Misidjan zijn verdedigende taken had uitgevoerd in de topper. Dit was een jaar geleden nog één van zijn zwakste punten waardoor hij zijn trainer iedere keer weer een reden gaf om hem weer op de bank te zetten.

Of het toeval is of niet, Misidjan is in topvorm uitgerekend op het moment dat zijn contract afloopt. Hij kon in januari zelfs terugkeren naar zijn oud-werkgever FC Ludogorets dat een goed bod uitbracht. Net als bij Zerrouki, Hilgers en Brenet werd ook deze door Streuer van tafel geveegd. Misidjan kan wel leven met de beslissing van de technisch directeur.

"Dat begrijp ik volkomen", aldus Misidjan in gesprek met Jakobs van Voetbal International. "Het gaat nu zo goed, we zijn met zoiets moois bezig. Financieel was het voor mij een aantrekkelijke stap geweest, maar ik heb het bij Twente heel goed naar mijn zin. Ook privé in Enschede, met mijn vriendin en onze drie kinderen."

FC Twente heeft geen optie om het aflopende contract met een jaar te verlengen. Wel wil Streuer graag met de 29-jarige buitenspeler om tafel om te kijken naar de mogelijkheden voor een nieuwe verbintenis. Iedereen blij zou je denken, maar Misidjan houdt een slag om de arm. Hij wil graag nog een keer een klapper maken. "Ik wacht af wat Twente te bieden heeft en ga de komende periode alles op een rijtje zetten. Overleggen met mijn gezin. Kijken wat er op mijn pad komt. Als buitenspeler ben je altijd aantrekkelijk voor buitenlandse clubs, zeker met een aflopend contract. Ik ben ambitieus en hoop nog eens een mooie stap in Europa te zetten." Dan begint Misidjan te lachen. "PSV zoekt ook nog buitenspelers, toch? Marcel Brands is daar ook weer terug." Hij doelt op een eerdere flirt met de Brabanders in 2015. "Er speelt niets, maar je weet nooit."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties