Transfers

Oud-Twente-trainer Ultee vindt nieuwe club in de Keuken Kampioen Divisie

Oud-Twente-trainer Ultee vindt nieuwe club in de Keuken Kampioen Divisie

Sjors Ultee heeft een nieuwe club gevonden. De voormalig jeugd-en assistent-trainer van FC Twente gaat aan de slag in de Keuken Kampioen Divisie bij TOP Oss. Hij en de Brabantse club zijn een contract overeengekomen voor de komende twee seizoenen. Ultee wordt de opvolger van de huidige trainer Ruud Brood. Hij stapte dit seizoen in, maar de resultaten zijn niet zoals gehoopt. Dit is de reden dat TOP Oss heeft besloten het aflopende contract niet te verlengen.

Voor Ultee is TOP Oss de derde club waar hij aan de slag gaat als hoofdtrainer. Hij was eerder de eindverantwoordelijke bij Fortuna Sittard en Cambuur Leeuwarden. Bij Fortuna Sittard was hij verdeeld over twee periodes tweeënhalf jaar hoofdtrainer. Bij de Limburgers was hij tevens actief als assistent-trainer en technisch directeur. Bij Cambuur maakte hij het jaar net niet vol. Hij kreeg op 9 oktober 2023 zijn ontslag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties