Transfers

Pleguezuelo gaat concurrentiestrijd aan met oud-FC Twente speler

Pleguezuelo gaat concurrentiestrijd aan met oud-FC Twente speler

Julio Pleguezuelo gaat verkassen naar de Championship, het tweede niveau in Engeland. De Spaanse verdediger heeft een contract getekend bij Plymouth Argyle en vertrekt transfervrij. Pleguezuelo had de mogelijkheid om zijn contract te verlengen bij FC Twente, maar gaf aan graag terug te willen naar zijn familie in Engeland. Hij zal daar de concurrentiestrijd aan gaan met een oud-ploeggenoot bij FC Twente.

Joel Latibeaudiere zou ook in de belangstelling staan van de Engelse promovendus. De jonge Engelse verdediger speelde in het seizoen 2019/2020 bij FC Twente. Hij werd gehuurd van de City Football Group en kwam binnen als een groot talent.

Bij FC Twente heeft Latibeaudiere het nooit waar kunnen maken. Hij speelde slechts vijf wedstrijden in de eredivisie. Hij kwam ook zes wedstrijden uit voor het jeugdelftal van FC Twente, waarin hij één keer trefzeker was.

Pleguezuelo en Latibeaudiere speelden dus kort samen bij FC Twente. Het zijn beide rechtsvoetige verdedigers die uit de voeten kunnen als rechter centrale verdediger en als rechtervleugel verdediger. Vijf jaar later lijken de spelers herenigd te worden en zullen de concurrentiestrijd met elkaar aan gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties