Transfers

Raad van commissarissen blokkeerde transfer Zerrouki naar Feyenoord

Raad van commissarissen blokkeerde transfer Zerrouki naar Feyenoord

Langzaam beginnen de details omtrent de transfersoap van Ramiz Zerrouki naar buiten te komen. Feyenoord wilde de middenvelder afgelopen zomer al overnemen, maar kwam toen met een veel te laag bod. In januari kwamen de Rotterdammers terug en verhoogden het bod naar uiteindelijk 6,5 miljoen euro vast en daarbij bonussen en een doorverkooppercentage waardoor het bedrag voor FC Twente op zou kunnen lopen tot bijna 8 miljoen euro.

Jan Streuer is als technisch directeur de eindverantwoordelijke voor de technische zaken, maar hij moet uiteindelijk ook weer verantwoording afleggen aan de raad van commissarissen. Streuer zag er niets in om Zerrouki te verkopen, maar maakte deze beslissing niet alleen. Sterker nog, hij legde het lot van Zerrouki in de handen van de RvC.

VI-journalist Geert-Jan Jakobs heeft informatie dat Streuer na de thuiswedstrijd tegen FC Emmen tegen Zerrouki, zijn zaakwaarnemer en zijn broer gezegd zou hebben dat hij eventueel mee wilde werken aan een transfer. Streuer legt uit hoe dat precies zat.

"Wat ik die avond heb gezegd is: Als onze commissarissen willen dat die transfer gebeurt, dan accepteer ik dat. Ik ben niet belangrijker dan de club, ik ben een werknemer. Op maandag zou ik dit onderwerp bespreken met de commissarissen, maar ik trof ze die avond nog in het stadion en ze waren heel duidelijk. Ze stonden voor honderd procent achter algemeen directeur Paul van der Kraan en mij."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties