Transfers

Seuntjens legt uit waarom hij niet voor FC Twente koos, maar voor FC Utrecht

Seuntjens legt uit waarom hij niet voor FC Twente koos, maar voor FC Utrecht

Een van de eerste spelers die voor de afgelopen transferperiode in verband werd gebracht met FC Twente, is Mats Seuntjens. De 31-jarige speler liep uit zijn contract bij RKC Waalwijk en naar verluidt wilde trainer Joseph Oosting de aanvaller graag meenemen van Noord-Brabant naar Twente. Seuntjens koos echter voor FC Utrecht.

"Of er meer opties waren deze zomer? Ik zal niet liegen, die waren er", geeft Seuntjens toe in gesprek met Voetbal International. "Maar ik wist al best snel wat ik wilde. Ook omdat FC Utrecht snel handelde. Het buitenland is altijd interessant, maar gezien mijn thuissituatie leek het me goed in Nederland te blijven."

"FC Twente had ook interesse, zeker. Dat vind ik echt een geweldige club. Zeker ook omdat mijn vorige trainer daar naartoe is gegaan. Uiteindelijk heb ik alles naast elkaar gelegd en won Utrecht. Of Twente te ver rijden is vanuit Breda? Dat is best wel een stukkie, ja. Natuurlijk neem je dat mee in je overweging. Maar het gaat om het totale plaatje. Het waren de gesprekken met Jordy Zuidam en de trainer. Utrecht had een streepje voor", besluit Seuntjens.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties