Transfers

Streuer gaat geen vervanger halen voor vertrokken Tzolis

Streuer gaat geen vervanger halen voor vertrokken Tzolis

Christos Tzolis keert definitief terug naar Engeland. Dit heeft Jan Streuer bevestigd in gesprek met clubwatcher Leon ten Voorde. Dan denk je dat de club op zoek gaat naar een vervanger, maar niets is minder waar. FC Twente gaat alleen zaken doen als het welbekende snoepje voorbij komt. Blijft deze uit, dan maakt de club het seizoen af met Cerny, Misidjan, Rots en Cleonise.

"Ik heb Streuer daarover gesproken en FC Twente gaat alleen wat doen als er de komende uren het bekende buitenkansje voorbij komt. In de ideale situatie haal je een vervanger, maar je zit een dag voor 31 januari. Dan is het lastig om wat te krijgen", aldus Ten Voorde bij de podcast De ballen Verstand op de Tubantia.

"Dan gaan ze het de rest van het seizoen doen met de spelers die ze nu hebben. Misschien denken ze wel dat Salah-Eddine iets meer naar voren kans spelen. Die kan ook tien meter terug spelen als hangende linksbuiten. Met Cleonise en Rots hebben ze twee contractspelers achter de hand en hebben ze vier spelers voor twee posities."

Niet iedereen vindt dat even verstandig, want stel dat Misidjan zwaar geblesseerd raakt? Toch kan ten Voorde zich wel vinden in de beslissing van Streuer. "Het lijkt heel aantrekkelijk, maar wat voor spelers kan je op dit moment halen? Dan kom je uit bij een speler die op de bank zit zonder ritme. Dan kom je uit bij een speler die verhuurd wil worden en wil spelen. Twente doet het met Misidjan en Cerny hartstikke goed, dus waar haal je een speler vandaan die in korte tijd een verbetering is?"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties