Transfers

Streuer niet rouwig om keuze Seuntjens, Azarkan en Van Bommel nog wel in beeld

Streuer niet rouwig om keuze Seuntjens, Azarkan en Van Bommel nog wel in beeld

Na de aanstelling van Joseph Oosting als nieuwe trainer van FC Twente, werd gelijk ook de link gelegd met RKC-aanvaller Mats Seuntjens. De man die samen met Dusan Tadic goed is voor de meeste assists in de eredivisie in 2023 was in beeld bij FC Twente, maar koos voor het aanbod dat FC Utrecht hem heeft gedaan. Een keuze waar technisch directeur Jan Streuer niet wakker van ligt.

"Mats is aan de bal een heel goede speler, maar je moet je afvragen of hij bij onze manier van spelen past als je bijvoorbeeld kijkt naar de manier waarop wij drukken zetten”, aldus Streuer in gesprek met Leon ten Voorde van de TC Tubantia. FC Twente zoekt dus een ander type speler die meer in dienst van het elftal kan spelen. Seuntjens was dus niet de eerste keus van Streuer. Maar wie dan wel?

Hier doet de technisch directeur geen uitspraken over. Wel bevestigt hij dat er maandag een gesprek heeft plaatsgevonden met Marouan Azarkan. Volgens Streuer betrof het slechts een oriënterend gesprek. Ook laat de td weten dat ook Ruben van Bommel een serieuze optie is voor de Tukkers. Hierbij krijgt het achter concurrentie van bijna de gehele Nederlandse eredivisie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties