Transfers

Streuer teleurgesteld in Feyenoord: "Ze brengen het hoofd van Zerrouki op hol"

Streuer teleurgesteld in Feyenoord: "Ze brengen het hoofd van Zerrouki op hol"

Het blijft bij FC Twente op Deadline Day bij een vertrek van Thijs van Leeuwen en Luca Everink. Er was nog wat te doen rondom Ramiz Zerrouki en Joshua Brenet, maar het tweetal maakt het seizoen af in Enschede. Feyenoord bracht een hoger bod uit op Zerrouki, maar FC Twente weigerde deze. Technisch directeur Jan Streuer zou nog in gesprek zijn geweest met Fulham over een transfer van Brenet. Dit blijkt echter niet zo te zijn.

Streuer laat dus, zoals hij eerder al heeft aangegeven, geen basisspelers gaan deze winter. "Wij kunnen het niet maken om op de laatste dag van de transfermarkt één van onze beste spelers nog van de hand te doen", vertelt hij tegenover TC Tubantia.

"Wat moeten wij dan? Je kunt geen kant meer op en dan zitten wij met een megagroot probleem, terwijl we net op de helft van het seizoen zitten. Ik zeg niet dat wij een titelfavoriet zijn, maar wij hoeven ook voor niemand onder te doen. Ik snap Feyenoord dat ze gedwongen door blessures er een middenvelder bij willen hebben, maar wij hoeven daar niet de dupe van te worden. Dat standpunt van ons begrepen ze ook."

"Het ging ons niet meer om het geld. Wel over onze geloofwaardigheid richting de club, het team en de supporters. Hoe zou het overkomen als wij dit nog hadden gedaan, terwijl we constant hebben gezegd dat we niet willen verkopen?", aldus Streuer, die aangeeft dat het bod van Feyenoord wel degelijk serieus was.

"Ik ben er wel teleurgesteld over dat ze tot de laatste dag het hoofd van die jongen op hol hebben gebracht. Feyenoord heeft meerdere keren de kans gehad om door te pakken. In de zomer, maar bijvoorbeeld ook in november toen de winterstop kwam. Als er een dan bod was neergelegd wat we niet hadden kunnen weigeren, was er wellicht een heel andere situatie ontstaan. Nu is het al die tijd blijven sluimeren", besluit Streuer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties