Transfers

Van Leeuwen content met overstap: "Wil gewoon zoveel mogelijk spelen"

Van Leeuwen content met overstap: "Wil gewoon zoveel mogelijk spelen"

FC Twente heeft aanvaller Thijs van Leeuwen transfervrij laten gaan. De 21-jarige buitenspeler heeft een 1,5-jarig contract getekend bij TOP Oss. De club uit Noord-Brabant staat momenteel negentiende in de Keuken Kampioen Divisie en kan dus wel een kwaliteitsimpuls gebruiken. De club is dan ook blij met de komst van Van Leeuwen.

"Thijs is een aanvallend ingestelde speler, die zowel links als rechts op de vleugel kan spelen, en als aanvallende middenvelder", vertelt technisch directeur Klaas Wels op de officiële website van TOP Oss. "Hij is een speler die het vermogen heeft om tussen de linies te spelen, doelgericht aan de bal is en ons aanvallende impulsen kan geven. We denken dat hij tot veel in staat is", aldus Wels.

Ook Van Leeuwen zelfs is content met de overstap. "Ik wil gewoon zoveel mogelijk spelen, of het nu als linksbuiten, rechtsbuiten of op nummer 10 is. Dat wil ik niet van een half jaartje af laten hangen. Klaas had een goed en overtuigend verhaal en er is denk ik van beide kanten sprake van veel vertrouwen is", besluit Van Leeuwen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties