Transfers

Superboeren shoppen opnieuw succesvol bij FC Twente (v)

Superboeren shoppen opnieuw succesvol bij FC Twente (v)

De Graafschap heeft voor de tweede keer deze week een speler vastgelegd van FC Twente. Nadat de Superboeren maandag al bekend maakten dat Bibi van Engen komend seizoen de kleuren van De Graafschap gaat verdedigen, maakt de club nu ook de komst van Lotte Masselink wereldkundig. De 17-jarige speler komt net als Van Engen over van het beloftenteam van de Tukkers.

“Ik vind De Graafschap een hele mooie club en heb een goed gevoel bij het plan van de club”, geeft de uit Denekamp afkomstige Masseling aan. “De beoogde speelwijze past goed bij mij en ik hoop mijn steentje bij te dragen aan de droom; samen promoveren naar de Eredivisie. Ik ben een aanvallende middenvelder die graag steekballen geeft, tegenstanders opzoekt en fysiek sterk is. Ik kijk uit naar het avontuur bij De Graafschap.”

Hilde Gerritsen, algemeen manager van De Graafschap is blij met de tweede aanwinst: "Lotte kan op meerdere posities op het middenveld uit de voeten. Ze is fysiek sterk, beschikt over een hele mooie techniek en is een creatieve voetballer waardoor ze een echte versterking voor ons middenveld is. We zijn enorm blij dat ze voor ons gekozen heeft." De Graafschap is vanaf komend seizoen actief in de Eerste Divisie Vrouwen. Daarmee worden de Superboeren de eerste Gelderlandse betaald voetbalclub met een vrouwentak binnen de voetbalorganisatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties