Transfers

Ten Voorde stelt supporters gerust over 'prima' Regeer-deal

Ten Voorde stelt supporters gerust over 'prima' Regeer-deal

De eerste aankoop voor het nieuwe seizoen voor FC Twente zal Youri Regeer worden. De middenvelder annex rechtsback wordt voor minder dan één miljoen euro overgenomen van Ajax, waar hij nog een contract heeft tot medio 2025. Eerder werd al bekend dat de club uit Amsterdam een terugkoopclausule heeft bedongen bij de verkoop. Veel supporters van FC Twente waren hier niet zo enthousiast over.

Ten Voorde stelt de supporters echter gerust. "Het schijnt dat Ajax hem binnen twee jaar terug moet kopen voor een vastgesteld bedrag. Dat bedrag is prima", vertelt de clubwatcher bij de podcast De Ballen Verstand van TC Tubantia. Ten Voorde wil niet melden om welk bedrag het precies gaat.

"De Twente-supporters hoeven zich geen zorgen te maken. Als Regeer zich geweldig gaat ontwikkelen en Ajax gaat hem binnen twee jaar terugkopen, dan heeft FC Twente een prima deal gedaan", aldus Ten Voorde, die de kans niet groot acht dat Ajax de terugkoopclausule gaat lichten. "Er is dan ongetwijfeld weer een nieuwe clubleiding bij Ajax die niks van die clausule afweet, dus geen paniek", besluit hij gekscherend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties