Transfers

Transferproat: Goalgetter TOP Oss in beeld bij FC Twente en Heracles

Transferproat: Goalgetter TOP Oss in beeld bij FC Twente en Heracles

FC Twente zou interesse hebben in de 23-jarige aanvaller Jearl Margaritha van TOP Oss. Het gerucht is afkomstig van het Twitteraccount @concacafwonders dat tevens weet te melden dat FC Twente niet de enige club is die de verrichtingen van de vleugelaanvaller volgt. Ook Heracles, Vitesse en AZ zouden de aanvaller op de radar hebben.

Margaritha maakte in 2021 de overstap van Almere City FC Naar TOP Oss. Dit seizoen staat de teller na 23 wedstrijden op 10 doelpunten en 5 assists. Vorig seizoen was hij ook een belangrijke speler. Toen was hij met 6 doelpunten en 8 assists in 35 wedstrijden 14 keer beslissend voor de Brabanders.

Margaritha werd op 10 april 2000 geboren in Groningen waar hij ook drie jaar in de jeugd speelde van de lokale FC. Na een jaar GVAV Rapiditas speelde hij vier jaar in de academie van FC Emmen. Opnieuw deed hij een stap terug en na een jaar VV Hoogeveen sloot hij in 2020 aan bij Almere City FC. Dit werd geen succes waarna hij de kans kreeg bij TOP Oss. Een kans die hij met beide handen aangreep en waar hij nu is uitgegroeid tot een bepalende speler. Zijn contract loop nog iets meer dan een jaar door tot medio 2024.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties