Transfers

Transferproat: Misidjan aangeboden bij Israëlische Champions League-deelnemer

Transferproat: Misidjan aangeboden bij Israëlische Champions League-deelnemer

Virgil Misidjan beschikt over een aflopend contract bij FC Twente. Club en speler zijn nog in gesprek over contractverlenging, maar tot nu toe is er nog niks uitgekomen. Misidjan heeft aangegeven dat hij na de play-offs gaat kijken naar de aanbieding van FC Twente, maar ook zal kijken wat de mogelijkheden zijn om naar het buitenland te vertrekken.

Misidjan zou mogelijk naar Israël kunnen gaan. De 29-jarige linksbuiten is aangeboden bij Maccabi Haifa, zo meldt Eliran_Exclusive, die vorig jaar ook al wat exclusief transfernieuws wist melden over de Israëlisch kampioen. Misidjan is echter zeker niet de enige aangeboden aanvaller bij de club. Tientallen spelers zijn al aangeboden, zo schrijft Eliran_Exclusive.

Maccabi Haifa, waar voormalig FC Twente-speler Tjaronn Chery actief is, werd vorig seizoen landskampioen en bereikte vanuit de tweede voorronde zelfs de poulefase van de Champions League. In een groep met Benfica, Paris Saint-Germain en Juventus werd het laatste. Ook komend seizoen werd het kampioen en gaat het weer uitkomen in het miljardenbal. Maccabi Haifa begint ditmaal in de eerste voorronde.

Afgelopen winter kon Misidjan al rekenen op interesse van het Bulgaarse Ludogorets Razgrad, waar hij tussen 2013 en 2018 al geweldige dingen meemaakte. Afgelopen winter bracht de oud-werkgever van de aanvaller al een goed bod uit op Misidjan, maar FC Twente wilde hem niet midden in het seizoen kwijtraken. Wellicht komt Ludogorets nog terug voor Misidjan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties