Transfers

Streuer wijst bod op Misidjan af: "De aanbieding was goed"

Streuer wijst bod op Misidjan af: "De aanbieding was goed"

Net als Ramiz Zerrouki en Mees Hilgers heeft ook Virgil Misidjan te horen gekregen dat hij deze winter niet mag vertrekken. Er is een bod uitgebracht op de linksbuiten, maar die is door Streuer van tafel geveegd. De club die het bod deed was de oud-werkgever van Misidjan, Ludogorets uit Bulgarije. Met deze club boekte Misidjan in het verleden grote successen.

"Jan was heel duidelijk naar mij. Hij zei: 'Ik snap dat het voor jou aantrekkelijk is. De aanbieding is ook gewoon goed, we kunnen het geld ook gebruiken, maar wij denken dat we met het team dat we nu hebben staan weer Europees voetbal kunnen halen. En misschien wel meer, wie weet.' En dat begrijp ik volkomen. Het gaat nu zo goed, we zijn met zoiets moois bezig. De keuze van de club kan ik accepteren", aldus de aanvaller in gesprek met VI.

Naast Ludogorets hebben meer clubs deze winter geïnformeerd naar Misidjan. "Klopt, maar dat ging dan via-via", bevestigt Streuer. "Zij deden echt een aanbieding. Bij een reserve ga je erover nadenken, maar Virgil is voor ons een belangrijke speler. Hij doet het prima dit seizoen, is dreigend, heeft een goede beleving. Zijn cijfers zijn ook duidelijk."

Met het afwijzen van het bod van Ludogorets loopt Streuer het risico dat Misidjan komende zomer transfervrij de deur uitloopt. De aanvaller heeft een aflopend contract zonder een optie deze vanuit de club te verlengen. Misidjan zelf ziet een nieuw buitenlands avontuur wel zitten, maar heeft ook al aangegeven dat hij FC Twente het liefst achterlaat met een transfersom. Dan zal hij dus eerst bij moeten tekenen. Streuer staat wel open voor een contractverlenging. "Dat is de intentie en daarover gaan we in gesprek."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties