Transfers

Transferproat: Nieuwe linksback FC Twente gespot bij Van der Valk?

Transferproat: Nieuwe linksback FC Twente gespot bij Van der Valk?

FC Twente is druk bezig met het binnenhalen van Myron Boadu als opvolger van Manfred Ugalde. Helaas is er nog geen groen licht omdat AS Monaco de spits graag tegen betere financieel voorwaarden naar een andere club ziet vertrekken. Op de achtergrond wordt er natuurlijk ook gekeken naar interessante opties voor andere posities. Een speler die volgens RTV Utrecht in beeld is bij FC Twente is Yannick Leliendal van FC Utrecht. Hij lijkt vandaag te zijn gespot bij Van der Valk in Enschede door een alerte X-gebruiker.

Smal is op dit moment de enige echte linksback binnen de selectie en heeft moeite om terug te komen op zijn niveau van vorig jaar. Dan heeft Oosting nog de beschikking over alleskunner Regeer, maar die is zeer blessuregevoelig gebleken. Leliendal zou daarom een goede versterking kunnen zijn. Helemaal gezien zijn uitzichtloze situatie bij FC Utrecht.

Ron Jans gaf de linksback de kans, maar zette de linksback nog niet zo lang geleden terug naar het tweede elftal. Jans noemde drie punten waaraan hij zich irriteerde bij de verdediger. "Zijn gebrek aan communicatie, met name richting de trainers. Zijn gebrek aan teamgedrag. En zijn gebrek aan openheid." Dat laatste kan te maken hebben met zijn transfervrije status komende zomer. FC Utrecht probeerde het contract te verlengen, maar tot een akkoord kwam het niet.

Dat akkoord gaat er met de recente ontwikkelingen tussen Jans en Leliendal ook niet meer komen. Voor FC Twente misschien wel de mogelijkheid om de linksback tegen een kleine vergoeding direct aan de selectie toe te voegen. Op die manier houdt FC Utrecht nog iets over aan de speler die anders in de zomer transfervrij de deur uit wandelt.

Zie jij Leliendal graag naar FC Twente komen?
Transferproat: Nieuwe linksback FC Twente gespot bij Van der Valk?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties