Transfers

Transfervrije MVV-revelatie Ruben van Bommel de opvolger van Tzolis?

Transfervrije MVV-revelatie Ruben van Bommel de opvolger van Tzolis?

Jan Streuer heeft laten weten niet actief op zoek te gaan naar een opvolger voor Christos Tzolis. De Griek heeft van FC Twente toestemming gekregen om terug te keren naar Norwich City, de club die de linksbuiten anderhalf jaar voor meer dan 10 miljoen euro naar Engeland haalde. FC Twente gaat alleen wat doen als er een buitenkansje voorbij komt.

Leon ten Voorde heeft wel begrip voor de keuze van Streuer. Spelers die je haalt in januari zijn vaak niet honderd procent fit en het blijft een grote gok. In plaats van een speler te huren oppert Ten Voorde een andere mogelijkheid.

"Het meest ideale scenario is dat je een jonge speler uit de Keuken Kampioen Divisie kan kopen met het oog op de toekomst. Een speler die opvalt zoals Ruben van Bommel, de zoon van Antwerpen-trainer Mark van Bommel. Dat is een linkerspits van MVV. Stel dat dat zou kunnen, dan zou ik dat wel doen. Hij staat op een lijstje bij FC Twente, maar die lijst is vaak erg lang."

Ruben van Bommel is 18 jaar en is de revelatie van de eerste seizoenshelft van MVV. De aanvaller heeft in de eerste 19 wedstrijden 7 keer gescoord en 3 keer een assist gegeven. Wat de aanvaller extra interessant maakt is zijn transferstatus. Hij heeft geen profcontract bij MVV waardoor hij gratis is op te halen. Om die reden heeft de ploeg uit Maastricht Van Bommel recventelijk een contractvoorstel gedaan. De speler die ook 7 jaar in de jeugd speelde bij PSV heeft het voorstel nog in beraad.

Poll

Moet FC Twente een poging wagen om linksbuiten Ruben van Bommel naar Enschede te halen?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties