Transfers

Twente-target Ruben van Bommel sprak ook met Go Ahead

Twente-target Ruben van Bommel sprak ook met Go Ahead

Ruben van Bommel maakt dit seizoen indruk in het shirt van MVV Maastricht. Daardoor wekt hij de interesse van de helft van de eredivisie. De technische staf van de Tukkers heeft al een gesprek gevoerd met de speler. De 18-jarige aanvaller is nu ook in beeld bij een club uit de eigen provincie.

Go Ahead Eagles heeft namelijk ook interesse in de aanvaller. Sterker nog, de beide partijen hebben al een gesprek gevoerd. Dat geeft hij aan toe aan VI. Eerder was al bekend dat de Limburger ook op het lijstje van AZ staat.

"Ik heb met een aantal clubs gesproken en ik moet nu een keuze gaan maken", vertelt hij tegenover VI. De aanvaller heeft opmerkelijk genoeg nog geen profcontract, maar dat gaat wel gebeuren bij MVV. "Ik voelde eerst geen vertrouwen in het begin van het seizoen, daarom heb ik toen niet getekend. Maar het komt eraan."

Nadat hij zijn handtekening heeft gezet, is de bedoeling dat de club uit Maastricht nog wat overhoudt aan de eventuele transfer. Hij heeft zelf aan aangegeven waarschijnlijk in de eredivisie te spelen volgend seizoen. Vooralsnog is bekend dat AZ, Go Ahead Eagles, Vitesse en FC Twente in de markt zijn voor de speler.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties