Transfers

'Tzolis keert terug naar Engeland, FC Twente op zoek naar extra aanvaller'

'Tzolis keert terug naar Engeland, FC Twente op zoek naar extra aanvaller'

FC Twente gaat afscheid nemen van Christos Tzolis. Via meerdere kanalen komen geluiden dat de aanvaller het seizoen niet af gaat maken in Enschede. De Griek wordt momenteel gehuurd van Norwich City, maar heeft de torenhoge verwachtingen nooit waargemaakt. Dit had mede te maken met de knieblessure die hij opliep in de eerste seizoenshelft.

Tzolis werd gehaald als de vervanger van zijn landgenoot Dimitris Limnios die vorig seizoen werd gehuurd van FC Köln. Na het seizoen wilde FC Twente hem proberen lager te binden, tot hij zijn kruisband scheurde in de Nations League. FC Twente schakelde door en kwam terecht bij de man met een transferwaarde van maar liefst 10 miljoen euro.

In Griekenland staat de linksbuiten te boek als een exceptioneel talent, hetgeen hem een transfer opleverde naar Engeland. Hier wist hij het niet waar te maken waarna Norwich hem verhuurde aan FC Twente. Na 422 minuten in de 19 wedstrijden lijkt er nu een einde te komen aan zijn avontuur in Enschede. De nieuwe trainer van Norwich zal tevreden zijn. Hij ziet in Tzolis een meerwaarde voor zijn ploeg.

Als Tzolis terugkeert naar Norwich, zal FC Twente snel moeten schakelen om een vervanger te halen. Dit kan tot dinsdagavond 00:00 uur. Daarna sluit de transferwindow. Naast Misidjan heeft Jans geen enkele linksbuiten binnen zijn selectie. Wie Streuer op de korrel heeft is nog niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties