Transfers

Van Bommel hakt knoop door en speelt komend seizoen in de eredivisie

Van Bommel hakt knoop door en speelt komend seizoen in de eredivisie

Ruben van Bommel is één van de spelers die hoog op het lijstje staat van Jan Streuer en Arnold Bruggink. De linksbuiten is misschien wel dé revelatie van de Keuken Kampioen Divisie waar hij dit seizoen zijn profdebuut maakte namens MVV. De strijd om zijn handtekening lijkt te gaan tussen AZ en FC Twente, maar bijna alle eredivisieclubs zouden hem binnen willen hengelen.

Zaterdagavond werd Van Bommel met MVV uitgeschakeld in de promotie/degradatie play-offs en dus is het voor hem tijd om bekend te maken waar hij komend seizoen speelt. Na afloop van de verloren wedstrijd tegen NAC stond hij voor de camera van ESPN en liet daarbij weten dat hij één knoop heeft doorgehakt. Hij speelt komend seizoen in de eredivisie, maar kon nog niet vertellen voor welke club hij uit gaat komen. "Maar dat gaat niet lang meer duren", verzekert de 18-jarige Van Bommel de kijkers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties