Transfers

Zaakwaarnemer Brenet bevestigt interesse Rode Ster: "Ze willen hem graag"

Zaakwaarnemer Brenet bevestigt interesse Rode Ster: "Ze willen hem graag"

Volgens bronnen van het Servische Mozzartsport heeft Rode Ster Belgrado haar oog laten vallen op de rechtsback van FC Twente. De club is op zoek naar een versterking voor de rechterkant en is daarbij uitgekomen bij de Nederlander. Zijn zaakwaarnemer bevestigt de interesse van de regerend Servisch kampioen.

In gesprek met Twente Insite zegt Ugur Zevfi: "Het klopt, ze willen Joshua graag hebben." Toch lijkt het bij interesse te blijven. "Joshua zit gewoon goed bij FC Twente en hoeft niet weg."

Brenet en FC Twente hebben de afspraak dat de rechtsback komende zomer voor een beperkt bedrag mag vertrekken, echter heeft de club met Alfons Sampsted al de toekomstige opvolger in huis gehaald. Dit zou een reden kunnen zijn voor FC Twente om Brenet alsnog vroegtijdig te laten gaan. Uiteraard tegen het juiste bedrag.

De 28-jarige Brenet is net hersteld van een liesblessure die hem twee maanden aan de kant heeft gehouden. Hij is een belangrijke schakel binnen het team van Ron Jans gebleken met drie doelpunten en twee assists tijdens de eerste seizoenshelft. De marktwaarde van Brenet wordt door Transfermarkt geschat op 3 miljoen euro. Is dit een bedrag waarvoor FC Twente Brenet deze winter zou moeten laten gaan?

Poll

Zou FC Twente Brenet voor 3 miljoen euro moeten laten gaan?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties