Twente-supporters vieren degradatie Heracles: "Veilig in de KKD"

Nadat Heracles afgelopen woensdag met 3-0 verloor van Excelsior, was zaterdagavond de opgave zo goed als onmogelijk. Het moest thuis de stand zien om te buigen. De eerste helft was daarin veelbelovend met een 1-0 voorsprong voor de Heraclieden, na de rust sloeg dit echter om.

Al in de 47e minuut was het Excelsior dat de gelijkmaker maakte. Vanaf dat moment ging het bergafwaarts. Er kwam veel ruimte voor de Rotterdammers die daar dankbaar gebruik van maakten. Uiteindelijk won Excelsior met 3-1 van Heracles. Hierdoor degraderen de buren uit Almelo naar de Keuken Kampioen Divisie. Dit tot genot van de FC Twente-supporters: