Afgelopen zomer vertrok Wout Brama bij FC Utrecht om zijn lang gekoesterde droom in vervulling te laten gaan. De kampioenmiddenvelder van 2010 kreeg een aanbieding van het Australische Central Coast Mariners en twijfelde geen moment. Inmiddels is ook in Australië de competitie van start gegaan en zondag scoorde Brama zijn eerste competitiedoelpunt voor zijn nieuwe werkgever. [google]

Op bezoek bij Perth Glory werkte Brama in de 15e minuut de bal keurig achter de doelman van de tegenstander. Helaas was het niet voldoende want Central Coast Mariners verloor uiteindelijk met 2-1. In de tijd dat Brama bij FC Twente speelde was zo dat als de middenvelder scoorde, FC Twente ook won. Helaas voor Brama is dit niet van toepassing bij zijn nieuwe club.

Brama speelde tot nu toe drie competitiewedstrijden en maakte drie keer de negentig minuten vol. De ploeg behaalde echter nog maar één punt en is hiermee terug te vinden op de één na laatste plek in de A-League. De ploeg incasseerde tot dusver ook de meeste tegendoelpunten. Negen keer moest de collega van Brama vissen, gemiddeld drie keer per wedstrijd.