Video | Van Binnenuit: FC Twente bekert verder na bezoek in Oss

FC Twente heeft zich woensdag weten te plaatsen voor de tweede ronde van de KNVB-beker. De Tukkers gingen op bezoek bij SV OSS '20 dat uitweek naar het stadion van stadsgenoot TOP Oss. FC Twente won uiteindelijk met 2-0 door twee doelpunten van Zerrouki.

Toch maakte de ploeg van Ron Jans het extra moeilijk door niet eerder in de wedstrijd de 2-0 te scoren, want deze viel pas in de blessuretijd van de tweede helft. Daarvoor had Van Wolfswinkel als een strafschop gemist en faalde ook Limnios oog in oog met de doelman van de tegenstander.

Gelukkig kwamen de missers FC Twente niet duur te staan want op enkele plaagstoten na werd de tegenstander uit de derde divisie nauwelijks gevaarlijk. Toch zal het zondag tegen PSV een stuk beter moeten om ook iets in de buurt te komen van een stunt.