Video

Genieten! Alle goals, assists & skills van Vaclav Cerny in de Eredivisie 2022/23

Genieten! Alle goals, assists & skills van Vaclav Cerny in de Eredivisie 2022/23

Vaclav Cerny beleefde een geweldig seizoen bij FC Twente. Cerny maakte goals, gaf assists en liet heerlijke acties zien in het shirt van Twente. De Tsjechisch international verdiende daarmee een transfer naar het buitenland. Hij heeft Twente verlaten voor acht miljoen richting het Duitse VFL Wolfsburg. In Twente gaan we deze geweldenaar niet snel vergeten en blikken we nog een keer terug naar het fraaie seizoen dat hij dit jaar beleefde.

Cerny was afgelopen seizoen de topscorer van Twente. Hij maakte maar liefst 13 goals en gaf 11 assists. Hij was de enige speler van Twente die dit seizoen de 'dubbele cijfers' aantikte. Achter Cerny eindigde van Wolfswinkel met 10 goals. In het assists-klassement volgde Smal kort na Cerny, hij gaf 10 assists.

De Tsjechische buitenspeler heeft de club uit Enschede inmiddels verlaten, hij vertrekt naar het Duitse VFL Wolfsburg. Wij blikken nog een keer terug naar alle goals, assists en skills van Vaclav Cerny's geweldige seizoen in de eredivisie. De 25-jarige speler werd zelfs gekozen als speler van de maand in de Eredivisie in mei.

Klik op de link om Twaalf minuten lang te smullen van de prestaties van de Tsjech in het shirt van Twente in de eredivisie 2022/23.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties