Voetbalacademie

Academie plukt talenten weg uit jeugdopleidingen onder andere Ajax en PSV

Academie plukt talenten weg uit jeugdopleidingen onder andere Ajax en PSV

De FC Twente/Heracles Academie nam onlangs afscheid van 29 spelers. Daarvan speelden er negen in Onder 21, zes spelers waren actief in Onder 18. Het vertrek van de spelers betekent natuurlijk dat er weer nieuwe talenten bij moeten komen in de jeugdopleiding. Voorlopig heeft de Academie er al zeven gestrikt voor Onder 21 en Onder 18.

Rijad Bytyqi, Rickson van Hees, Samir el Messaoudi, Myron Bostdorp, Jaden Moore, Maikel Nijhof, Corneille Kasongo, Olaf Kok en Thijmen de Lange vertrokken bij Onder 21. Derrick Slagveer van Alphense Boys, Semir Ozturk van Go Ahead Eagles, Rick Jonkers van PSV, Tiago Codinha van FC Utrecht en Mohamed Essakkati van VVV-Venlo komen voor hen in de plaats.

Bij Onder 18 moesten Gijs van Limbeek, George Askaro, Luca uit het Broek, Dani Tijman, Joris Eppink en Omar Zouggary het veld ruimen. Zij worden vervangen door Ewout Moester en Giandro Sambo, die allebei worden overgenomen van Ajax. De Academie heeft op Instagram foto's geplaatst van de nieuwe spelers en waar ze vandaan komen. Maak alvast een beetje kennis met de nieuwe spelers in onderstaand bericht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties