Voetbalacademie

KAMPIOEN! Onder 21 grijpt titel in Divisie 1

KAMPIOEN! Onder 21 grijpt titel in Divisie 1

FC Twente/Heracles Onder 21 is zaterdagmiddag gekroond tot de najaarskampioen van Divisie 1. De ploeg van trainer Nicky Kuiper won in eigen huis met 2-0 van Go Ahead Eagles en verzekerde zich daarmee van de titel. Ook bij een nederlaag was Onder 21 overigens bovenaan geëindigd: De Graafschap verloor met 2-0 op bezoek bij Feyenoord.

Vorige won Onder 21 het onderlinge duel van De Graafschap, waarmee het over de Superboeren heenging en de koppositie overnam. Zaterdag tegen Go Ahead Eagles telde dus maar één ding: de overwinning. Dankzij doelpunten van spits Yaid Marhoum en Gijs Besselink lukte het om de drie punten in Hengelo te houden. Daarmee is Onder 21 met 31 punten uit 13 wedstrijden de najaarskampioen van Divisie 1.

Via Divisie 1 zou je uiteindelijk ook in de voetbalpiramide terecht kunnen komen. FC Twente en Heracles Almelo hebben echter met elkaar afgesproken dit in ieder geval de komende drie nog niet te gaan doen. Gezien bijvoorbeeld de kosten en de staat van het trainingscomplex is de Academie daar namelijk nog niet klaar voor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties