Voetbalacademie

PROMOTIE! Na Onder 21 gaat ook Onder 13 een niveau hoger spelen

PROMOTIE! Na Onder 21 gaat ook Onder 13 een niveau hoger spelen

Onlangs promoveerde FC Twente/Heracles Onder 21 van Divisie 2 naar Divisie 1. Hier is het niet bij gebleven voor de FC Twente/Heracles Academie. Ook de Onder 13 gaat in het voorjaar een niveau hoger spelen. Zij zijn van Divisie 2A naar Divisie 2 gepromoveerd, ondanks dat het dit weekend zelf verloor.

Onder 13 kon dit weekend nog kampioen worden. Het verloor echter met 3-0 op bezoek bij Voetbalacademie NEC. Daardoor werd niet FC Twente/Heracles Onder 13, maar de leeftijdsgenoten van FC Emmen kampioen van Divisie 2A. Onder 13 hield de kampioensdroom vorige week donderdag nog in leven door met 0-3 te winnen van AFC en op twee punten van de koploper uit Drenthe te komen. Door de nederlaag bij NEC was het kampioenschap echter onmogelijk geworden.

Gelukkig was het voor NEC niet meer mogelijk om Onder 13 in te halen op de ranglijst. Met 23 punten uit veertien wedstrijden werd Onder 13 tweede, waarmee het promotie veiligstelde. FC Emmen werd dus kampioen. Zij behaalden na de overwinning van zaterdag op FC Groningen 28 punten.

PROMOTIE! Na Onder 21 gaat ook Onder 13 een niveau hoger spelen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties