Voetbalacademie

PSV-talent houdt het voor gezien in Eindhoven en keert terug naar Academie

PSV-talent houdt het voor gezien in Eindhoven en keert terug naar Academie

In de zomer van 2021 vertrok Battal Duldar op veertienjarige leeftijd bij de FC Twente/Heracles Academie. De middenvelder maakte de overstap naar PSV. Na bijna twee seizoenen in Eindhoven gespeeld te hebben kiest Duldar ervoor om terug te keren naar de FC Twente/Heracles Academie.

In 2021 pikte PSV de aanvallende middenvelder op uit de Academie. Het was niet de eerste keer dat de Eindhovenaren shopten uit de Academie. Andrew Mendonca vertrok in 2016 naar PSV. Hij speelt sinds 2021 niet meer bij PSV en heeft na een kort avontuur bij Fortuna Sittard sinds maart 2022 geen club meer. Ook de broertjes Robin en Jason van Duiven maakten de overstap. Jason wordt bij PSV gezien als een groot talent en ook Robin speelt nog bij de club. Afgelopen zomer bewandelde Shi-Jon Martina de omgekeerde route door van PSV naar de Academie te vertrekken.

Duldar speelde in de jeugd van NEO uit Borne en ATC '65 uit Hengelo. Daarna vertrok de middenvelder naar Vitesse. Vervolgens kwam Duldar terecht bij de FC Twente/Heracles Academie. Even later pikte PSV hem op. Daar houdt hij het na twee seizoenen voor gezien. Hij keert weer terug op zijn oude nest in Hengelo.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties