Voetbalacademie

Twente-talent zet carrière voort bij HHC Hardenberg

Twente-talent zet carrière voort bij HHC Hardenberg

Onlangs maakte de FC Twente/Heracles Academie bekend dat het afscheid heeft genomen van in totaal 29 spelers. Een van de spelers was Thijmen de Lange, een twintigjarige aanvallende middenvelder die uitkwam in de Onder 21 van de Academie. De Lange heeft inmiddels een nieuwe club gevonden voor komend seizoen.

De Lange, slechts 1,74 meter lang, zet zijn carrière voort bij HHC Hardenberg. De club komt uit in de Jack's League, oftewel de Tweede Divisie. HHC werd afgelopen seizoen vierde van de achttien teams in de derde competitie van Nederland.

Technisch manager Gert Heerkes is content met het aantrekken van De Lange. "We zijn zeer tevreden met de komst van Thijmen naar HHC. Wederom een talent uit de regio aan ons kunnen binden. Hiermee zijn we ook aanvallend weer verzekerd van voldoende mogelijkheden en hopen we veel te kunnen genieten van de rushes en de snelheid van Thijmen. Daarnaast is hij een speler die weet wat hij wil en zal z’n drive en ambitie een goede impuls zijn binnen de spelersgroep", besluit Heerkes op de officiële website van HHC Hardenberg.

Er vindt deze zomer een grote schifting plaats in de Onder 21 van de FC Twente/Heracles Academie. De Lange was een van de maar liefst negen spelers die het veld moesten ruimen bij het team dat afgelopen voorjaar net niet degradeerde. De Academie contracteerde tot dusver vijf vervangers voor de ploeg.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties