Voormalig FC Twente-speler Bryan Ruíz belangrijk voor Fulham

Het Fulham van trainer Martin Jol heeft maandagavond gehakt gemaakt van stadsgenoot Crystal Palace, mede dankzij drie assists van ex-Tukker Bryan Ruíz won Fulham met 1-4 bij Crystal Palace.

[google] Nadat Fulham na 7 minuten op achterstand kwam, wist Kasami met een prachtig doelpunt de 1-1 te maken. Uit een mislukte vrije trap van de 28-jarige Costa Ricaan volleerde Sidwell Fulham op voorsprong. In de tweede helft liepen de Londenaren uit naar 1-4, Dimitar Berbatov en Philippe Senderos scoorden beiden uit een corner van Bryan Ruíz.

Ruíz vertrok in de zomer van 2011 voor een bedrag van circa 12 miljoen euro naar Fulham, waar hij bij FC Twente uitgroeide tot held, daar is hij bij Fulham wat minder gelukkig in zijn acties. Ruíz heeft 60 wedstrijden gespeeld voor The Cottagers, waarin hij zeven keer doeltrof. Ter vergelijking: bij FC Twente wist La Comadreja (De Wezel) in 65 wedstrijden liefst 35 keer te scoren.