Nieuws

"Feyenoord lijft hem in en wordt kampioen"

"Feyenoord lijft hem in en wordt kampioen"

Aanstaande zondag spelen Feyenoord en FC Twente tegen elkaar in de Rotterdamse Kuip. Voor beide teams een belangrijke wedstrijd. FC Twente probeert weg te blijven bij de onderste plaatsen, terwijl de Rotterdammers willen aanhaken bij de bovenste plaatsen. Hugo Borst hoopt dat één speler van de Tukkers in Rotterdam achterblijft: Hakim Ziyech.

[google]"Ik hoop dat hij achterblijft en niet in de bus van Twente stapt", vertelt Borst in het praatprogramma Betweters. Met een beetje fantasie ziet de uitgesproken Sparta-fan het voor zich: "Het is half november en het donkert een beetje. Hij denkt: bekijk het allemaal maar. Hij wordt zo onaardig behandeld door de supporters. Daarom heeft hij besloten bij Feyenoord te blijven. Feyenoord lijft hem en in wordt kampioen", zegt hij met een knipoog. "Zo werkt het natuurlijk niet. Ik fantaseer daar dan over, want Feyenoord mist zo'n speler", besluit de journalist.

Het is de vraag of de Rotterdammers het geld hebben om Ziyech over te nemen. In een eerder bericht meldden we al dat FC Twente rond de 6 miljoen verlangt voor de Marokkaan. Echter verwachten wij dat dit bedrag aanzienlijk hoger zal liggen.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties