BREAKING

BREAKING: FC Twente troeft Union Saint-Gilloise af en koopt Taha van PEC Zwolle

BREAKING: FC Twente troeft Union Saint-Gilloise af en koopt Taha van PEC Zwolle

Younes Taha is op weg naar FC Twente. De aanvallende middenvelder van PEC Zwolle leek op weg naar het Belgische Union Saint-Gilloise, maar kiest voor een binnenlandse stap. Union bracht afgelopen maand een bod uit op Taha, waarna FC Twente snel in actie kwam en ook een officieel bod neerlegde bij PEC Zwolle.

Het nieuws wordt gemeld door Jeroen Kapteijns van De Telegraaf, dat weet dat het gaat om een transfersom van iets meer dan één miljoen euro. Later deze week zal de medische keuring plaatsvinden, waarna Taha een vierjarig contract gaat tekenen in Enschede.

De twintigjarige Marokkaan speelde in het seizoen 2021-2022 nog bij Jong FC Volendam. Afgelopen zomer werd Taha transfervrij opgepikt door PEC Zwolle. De 1,76 meter lange linkspoot beleefde een goed seizoen bij de nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie. Hij maakte veertien doelpunten en gaf twee assists in 33 wedstrijden. Taha speelde nagenoeg altijd als aanvallende middenvelder bij PEC, maar kan ook als buitenspeler uit de voeten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties