BREAKING

Bundesliga-club concreet voor Cerny: Duitsers 'bereid om diep in de buidel te tasten'

Bundesliga-club concreet voor Cerny: Duitsers 'bereid om diep in de buidel te tasten'

Václav Cerny beleeft een geweldig seizoen bij FC Twente. De 25-jarige rechtsbuiten was in 32 eredivisiewedstrijden goed voor maar liefst dertien doelpunten en elf assists en ook donderdag tegen sc Heerenveen was het raak: Cerny schoot de 0-1 tegen de touwen. Hij zal dan ook bij veel clubs op het lijstje staan, waaronder die van het Duitse VfL Wolfsburg.

Die club is zelfs al concreet voor de Tsjech en is bereid om die in de buidel te tasten. Bronnen rondom Cerny houden er rekening mee dat VfL Wolfsburg op korte termijn zal doorpakken, zo meldt Jeroen Kapteijns van De Telegraaf. De Bundesliga-club is op zoek naar een opvolger van rechtsbuiten Omar Marmoush, die de club deze zomer transfervrij gaat verlaten. Cerny heeft nog twee jaar contract in Enschede. Op wat voor bedrag FC Twente mikt, is niet bekend, maar de club zal Cerny niet voor een appel en ei wegdoen.

VfL Wolfsburg heeft een alleraardigst seizoen gedraaid in de Bundesliga. 'Die Wölfe' werden vorig seizoen nog twaalfde, maar werden dit seizoen achtste. De Duitse club wist zelfs nog bijna Europees voetbal te behalen, maar verloor op de laatste dag thuis met 1-2 van hekkensluiter Hertha BSC.

Poll

Hoeveel miljoen denk jij dat Cerny waard is?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties