BREAKING

Castore officieel gepresenteerd als kledingsponsor FC Twente: "Enorm trots!"

Castore officieel gepresenteerd als kledingsponsor FC Twente: "Enorm trots!"

Castore wordt de nieuwe kledingsponsor van FC Twente. Het nieuws was al enige tijd bekend, maar vandaag werd de samenwerking met het kledingbedrijf officieel. Castore is de opvolger van Elite Sports Group dat eerder dit seizoen failliet werd verklaard. Het bedrijf voerde onder andere de merken Meyba en Hummel. FC Twente en Castore zijn een meerjarig contract overeengekomen. Opmerkelijk is dat de exacte duur niet wordt genoemd.

"Wij hebben deze winter snel moeten schakelen, en zijn er in korte tijd van overtuigd geraakt dat een samenwerking tussen Castore en FC Twente de beste stap is voor ons", aldus Van der Kraan op de clubwebsite. "Wij kijken dan ook uit naar wat de toekomst gaat brengen op het gebied van teamwear en merchandise voor FC Twente.’’

Sam Lucas, Chief Partnerships Officer Castore: “We zijn enorm trots om onze samenwerking met FC Twente bekend te maken. Een partnership met een club met de grootte en historie van FC Twente is een belangrijke stap in de verdere groei van Castore. De mentaliteit van de club en de regio Twente passen perfect bij de ambitieuze cultuur van Castore.’’

Castore debuteert komend seizoen als kledingsponsor in de eredivisie. Naast de deal met FC Twente gaan ook Feyenoord en FC Utrecht het merk voeren. Castore is ook actief in de Formule 1 waar het de kledingsponsor is van Red Bull, het team van tweevoudig wereldkampioen Max Verstappen en McLaren.

Onderdeel van de overeenkomst is dat Castore de FC Twente Fanstore in De Grolsch Veste, als ook de webshop, gaat beheren. Daarnaast zullen alle selecties van FC Twente het merk gaan dragen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties