BREAKING

Streuer wijst rol bij RvC FC Twente af

Streuer wijst rol bij RvC FC Twente af

Jan Streuer heeft het verzoek om toe te treden tot de Raad van Commissarissen van FC Twente naast zich neergelegd. De motivatie van zijn keuze is duidelijk. Hij wil in het werkveld blijven. "Of bij Twente, of ergens anders.” FC Twente is al jaren op zoek naar een commissaris met een voetbalachtergrond, maar slaagt er telkens niet in om een geschikte kandidaat te vinden. Ook Fred Rutten werd jaren geleden gepolst, maar gaf toen de voorkeur aan een adviserende rol.

Er zou nog een andere optie bespreekbaar zijn. Het gaat om een zogenaamde dubbelrol. In dat geval treedt Streuer alsnog toe tot de RvC en blijft hij daarnaast ook actief als uitvoerder. "Daar is wel heel voorzichtig over gesproken, maar meer ook niet. Dus op dit moment is nog niet aan de orde”, besluit Streuer het gesprek met Ten Voorde van de Tubantia. De technisch adviseur staat nog tot 1 februari onder contract bij FC Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties