Debutant Cantalapiedra scoort tijdens knappe overwinning op Göztepe SK

FC Twente heeft vanavond een goed resultaat neergezet in de oefenwedstrijd tegen het Turkse Göztepe SK. Op het terrein van GFC uit Goor won de ploeg van Marino Pusic met 3-0 van de nummer zes van de Turkse competitie.

Bij FC Twente maakte Aitor Cantalapiedra zijn officieuze debuut en was direct belangrijk. Hij werd in de 17e minuut diep gestuurd door Smith en werkte de bal in het net. Vlak voor rust was het huurling Bapoh die de 2-0 scoorde. Hij knalde de bal in de 41e minuut keihard achter de Portugese goalie Beto.

In de tweede helft voerde Pusic enkele wissels door. Browning kwam erin voor Schenk en Oosterwijk werd vervangen door Trotman. In de 72e minuut was het wederom raak voor FC Twente. Het was de andere huurling Smith die het doelpunt scoorde. Pusic voerde vervolgens nog een drievoudige wissel door, maar de ploeg kwam daarna niet meer tot scoren.

De volgende oefenwedstrijd van FC Twente staat gepland op vrijdag 10 augustus. Dan speelt de ploeg van Pusic wederom op het terrein van GFC uit Goor tegen Al-Taawon uit Saoedi-Arabië.

Drommel, Van der Lely (78. Wieffer), Bijen, Schenk (57. Browning), Maria, Brama (78. Van der Heyden), Smith (78. Laukart), Holscher, Bapoh, Oosterwijk (63. Trotman), Cantalapiedra.

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!