Drommel plaatste zich dit seizoen in een bijzonder rijtje

Joël Drommel miste dit seizoen geen minuut onder de lat bij FC Twente in de eredivisie. De doelman raakte gedurende het seizoen niet geblesseerd en hoefde in de competitie daarom niet vervangen te worden. Drommel speelde zo 3060 minuten in dit seizoen.

Slechts vijf andere spelers deden Drommel dat dit seizoen namelijk na. Veldspelers Itakura (FC Groningen) en Wijndal (AZ) misten geen minuut, daarnaast speelden ook de keepers Lamprou (RKC), Padt (FC Groningen), Erwin Mulder (sc Heerenveen) elke wedstrijd tot aan het laatste fluitsignaal, zo weet Sportnieuws.

Ondanks dat Drommel geen minuut heeft gemist in de eredivisie, keepte hij niet in alle officiële wedstrijden van FC Twente dit seizoen. De Tukkers namen het op 27 oktober in de KNVB Beker op tegen De Graafschap. In die wedstrijd werden de nodige spelers, waaronder Drommel, gespaard.

De wisselingen in het elftal pakte in deze wedstrijd niet bepaald geweldig uit. In eigen huis gingen de mannen van Ron Jans namelijk met 1-3 onderuit tegen de Doetinchemmers. Hierdoor werd FC Twente al in de eerste ronde van het bekertoernooi uitgeschakeld.