Eerste elftal

'Arnold Bruggink ziek van beslissing Ruben van Bommel'

'Arnold Bruggink ziek van beslissing Ruben van Bommel'

Ruben van Bommel stond deze zomer op het lijstje van FC Twente. Na gesprekken met de club en andere betrokkenen gehad te hebben, koos hij echter voor AZ. Een flinke tegenvaller voor de technische staf van de Tukkers. Hans Kraaij weet te melden dat technisch direct Arnold Bruggink er wel een beetje ziek van is.

In het programma 'Goedemorgen Eredivisie' van ESPN geeft Marciano Vink aan dat de zoon van Mark van Bommel een verstandige keuze heeft gemaakt door voor AZ te kiezen. "AZ heeft bewezen geduld te hebben met jonge spelers en ze pas te brengen als ze er klaar voor zijn", weet hij. "Het spel van Ruben van Bommel past best bij AZ, maar ik denk dat vooral het geduld belangrijk is voor hem."

Van Bommel sprak ook met FC Twente, maar koos daar niet voor. Dat snapt Vink wel. "Het plaatje zal bij AZ wel iets beter kloppen dan bij FC Twente", denkt hij. "Arnold heeft er flink de klere in", weet Hans Kraay jr. "Hij heeft er samen met Jan Streuer alles aan gedaan. Ze zijn samen naar hem toegegaan, maar op de terugweg had Arnold al het gevoel dat hij voor AZ zou kiezen. Hij is er best wel een beetje ziek van."

Hopelijk voelt Bruggink zich dinsdag al wat beter, wanneer bekend werd dat Twente-target Younes Taha wel voor de club uit Enschede koos. FC Twente heeft nu twee aanwinsten aangetrokken. Vermoedelijk staan ook Marouan Azarkan en Thomas Beelen nog op het lijstje van het technische duo.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties