Transfernieuws

Lachende Van Bommel heeft goed gevoel bij FC Twente, maar houdt kaarten op de borst

Lachende Van Bommel heeft goed gevoel bij FC Twente, maar houdt kaarten op de borst

FC Twente-supporter Sem zag tijdens zijn hardlooprondje van de week iets opmerkelijks: Op het trainingscomplex van FC Twente stond technisch directeur Jan Streuer samen met de felbegeerde Ruben van Bommel, zijn vader Mark van Bommel en zijn opa Bert van Marwijk. Even later reageerde Streuer cryptisch door te zeggen dat de club in gesprek is met meerdere spelers, waaronder Van Bommel.

Na de met 2-1 gewonnen wedstrijd van MVV Maastricht tegen Telstar, waarin Van Bommel de 2-0 voor zijn rekening nam, werd hij door ESPN gevraagd naar het gesprek met FC Twente. Was het een kennismakingsgesprek of iets meer dan dat? "We zijn er gewoon geweest om te praten met de club over een eventuele transfer, dat weet iedereen. Er is nog niks zeker. We zijn er geweest om even te kijken", zegt de achttienjarige linksbuiten.

Dat doet Van Bommel samen met zijn vader en opa, beide natuurlijk veel ervaring in de voetballerij, met meer clubs, zo geeft hij toe. Maar heeft hij een goed gevoel over gehouden aan FC Twente? "Ja", antwoordt hij kort. De interviewer vraagt: "Je gaat verder niks zeggen, hè?" Van Bommel houdt het wederom kort. "Nee, nee", zegt de aanvaller van MVV met een hele grote lach op zijn gezicht.

Het blijft dus nog even afwachten wat er gaat gebeuren. FC Twente zou volgens Hans Kraaij Jr. in ieder geval een goede keuze zijn voor Van Bommel. "Het zou een goede stap zijn. Arnold Bruggink kan hem wel warm maken", besluit Kraaij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties