Transfernieuws

Streuer reageert cryptisch op bericht dat Van Bommel is gespot in Hengelo

Streuer reageert cryptisch op bericht dat Van Bommel is gespot in Hengelo

FC Twente wil aanvaller Ruben van Bommel graag inlijven. De pas achttienjarige linksbuiten draait met veertien doelpunten en acht assists in dertig Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden een uitstekend seizoen bij MVV Maastricht. FC Twente kan dan ook rekenen op veel concurrentie. Meer dan de helft van de eredivisie zou interesse hebben en ook vanuit het buitenland is er belangstelling.

Woensdagavond is Van Bommel gespot bij het FBK Stadion in Hengelo, de plek waar FC Twente traint, om te praten over een mogelijke overstap naar de club. Ook vader Mark van Bommel, opa Bert van Marwijk en technisch directeur van FC Twente Jan Streuer waren aanwezig. Sem Modink spotte het viertal en bracht het naar buiten op Twitter.

Update: Inmiddels heeft ook Jan Streuer zelf gereageerd op het nieuws van Sem. Hij laat in gesprek met clubwatcher Tijmen van Wissing weten dat Van Bommel één van de spelers is met wie hij namens FC Twente in gesprek is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties