Eerste elftal

Belangrijk: Zo verleng je dinsdag je seizoenskaart van FC Twente

Belangrijk: Zo verleng je dinsdag je seizoenskaart van FC Twente

Volgende week start FC Twente met de verlengperiode voor de seizoenkaarthouders voor het nieuwe seizoen 2023-2024. De supporters met een jaarkaart kunnen vanaf aanstaande dinsdag aangeven of ze de club ook komend seizoen willen blijven steunen tijdens de thuiswedstrijden in de Grolsch Veste.

Komende dinsdag om 9:00 krijgen alle jaarkaarthouder een e-mail met daarin een link naar de pagina van Ticketing om daar de seizoenkaart(en) te verlengen. "We verwachten dat we ook in het nieuwe seizoen op jullie steun mogen rekenen", schrijft Van der Kraan vandaag op de clubwebsite.

Vorig seizoen wist FC Twente alle beschikbaar seizoenkaarten te verkopen. De grote vraag is of dit nu ook weer gaat gebeuren. Met een bijna constant uitverkochte Grolsch Veste en een wachtrij lijkt dit te moeten gaan lukken. In totaal zijn er 22.500 kaarten beschikbaar. De overige 7.500 plekken zijn gereserveerd voor het uitvak, losse kaartverkoop sponsoren.

Prijsverhoging

De supporters dienen wel rekening te houden met een prijsverhoging. Van der Kraan zei vorige week al dat FC Twente hier niet aan ontkomt. De prijsverhoging geldt alleen voor seizoenkaarthouders die al langer dan dit seizoen een jaarkaart hebben. Supporters die dit seizoen voor het eerst een jaarkaart aan hebben geschaft betaalden al de nieuwe prijs. Voor een overzicht van de nieuwe prijzen, klik hier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties