Eerste elftal

Bierverkoop in de Veste aanzienlijk lager tegen AZ dan bij andere duels

Bierverkoop in de Veste aanzienlijk lager tegen AZ dan bij andere duels

FC Twente speelt haar thuiswedstrijden bij voorkeur op vrijdag- of anders zaterdagavond, maar moet het dit seizoen vaak doen met een duel op zondag. Afgelopen weekend speelde het zelfs de veelbesproken 20:00 uur-wedstrijd op zondagavond tegen AZ (2-1). Sommige supporters vonden het maar niks, anderen konden het wel waarderen.

Maar hoe zit het met de verkoop van bier in De Grolsch Veste bij een wedstrijd op zondag om 20:00 uur? Clubwatcher Leon ten Voorde vroeg bij FC Twente na hoe de bierverkoop ging tegen AZ. Het resultaat? "Er is aanzienlijk minder gedronken dan bij een andere doorsneewedstrijd", zegt Ten Voorde bij de podcast De Ballen Verstand van TC Tubantia. "Maar ik denk toch dat iedereen zijn biertje heeft gehad, gezien de prestatie."

Zondag om 20:00 uur is voor de bierverkoop in de Veste dus niet ideaal. Tenminste, dat was tegen AZ zo. Dit heeft er natuurlijk mee te maken dat veel mensen de volgende ochtend gewoon weer moeten werken of andere dingen moeten doen.

Poll

Heb jij minder gedronken tegen AZ dan normaal?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties